Vi byter gärna dina fönster !

Vi på Fönster & Dörr Magasinet i Småland AB har en samlad erfarenhet på över 20 års arbete i branschen. Fönsterbyten hos framförallt villaägare, men även inom hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar. Våra kunder uppskattar ett av marknadens bredaste utbud när det gäller fönster med mörkläggning och insynsskydd.

Produkter som är speciellt framtagna för vårt mycket hårda klimat i kombination med struktur, god planering och mycket skickliga montörer är det ingen slump att vi idag är ett av Smålands största fönsterbytare. Vi utgår från dina önskemål samt behov och skräddarsyr våra produkter, inte bara storlek – utan även estetiskt – färg, form, manövrering, solskydd och utförande bestäms av vad du önskar.

Personlig kontakt

För oss är det självklart att du har kontakt med samma projektledare under hela processen som kan svara på frågor och funderingar innan, under och även efter att montaget är färdigställt.
Din personliga projektledare kommer vara er tillhanda för att uppfylla era idéer och önskemål i kombination med gällande regelverk och husets konstruktion.

Det viktigaste för oss är att ditt fönsterbyte blir bättre än du tänkt, när du anlitar oss kan du känna dig trygg.

Ring eller maila oss och boka in ett kostnadsfritt hembesök, detta gör vi kostnadsfritt som en service, vi tar vare sig betalt för goda råd eller kostnadsförslag.

Sören Trygg
Säljare
036-550 10 51
E-post: soren@fonsterkoncept.se

Kontakt

Telefon: 0739-149100